COBOSYSTEMS

SHEETAH

SHEETAH – Synoniem voor kracht, snelheid en ongeëvenaarde kwaliteit in staal. Bij SHEETAH produceren we stalen profielplaten van eerste keus kwaliteitsstaal, met precisie en passie. Dankzij onze gestroomlijnde, efficiënte organisatie en volledige productie in eigen huis leveren wij niet alleen maatwerk, maar ook topkwaliteit in sprintsnelheid.

Ons ultramodern machinepark produceert jaarlijks minstens 3.400.000 m² profielplaten – elk stuk een meesterwerk van techniek en vakmanschap. Of het nu gaat om grote bouwprojecten, industriële toepassingen of architecturale hoogstandjes, wij zetten onze tanden met plezier in elke uitdaging. Geen project is te groot of te klein; we bedienen diverse markten met ongekende flexibiliteit.

Bij SHEETAH gaat staal hand in hand met creativiteit en vakmanschap. Wij veroveren de harten van architecten, aannemers en professionals die op zoek zijn naar profielplaten in álle denkbare kleuren, vormen en maten. Of je nu een indrukwekkende esthetische blikvanger nodig hebt of duurzame, functionele oplossingen zoekt: wij bijten ons met volle overgave vast in jouw project.

SHEETAH – staal in topvorm, op jouw maat gesneden.

SHEETAH

Adres:
Ambachtenstraat 1 - IZ Coudenhove
8680 Koekelare
Telefoon:
+32 (0)51 74 75 40
Website:

Producten van SHEETAH

SOLAR SHEETAH

SOLAR SHEETAH

Klikfelsplaten met geïntegreerde zonnepanelen

PG TF BE BIM PR PN
45 Hernieuwbare energie