COBOSYSTEMS

WILLEMS ANKER

Willems Anker BV, onderdeel van Constructiebedrijf Willems Boven-Leeuwen, is de trotse producent van het zelf ontwikkelde en gepatenteerde nastelbare windverband. Dit baanbrekende product biedt een ongeëvenaarde oplossing voor stabiliteit in de staal-, beton-, hout- en bruggenbouw.
Willems Anker staat garant voor betrouwbaarheid en flexibiliteit, ook als het gaat om grootschalige projecten of complexe architecturale ontwerpen.

Leveringsprogramma

Het Willems Anker Is een stalen spanstaafconstructiesysteem (trek- en drukstaven) dat kan worden gebruikt als windverband, kruisverband, als ophangsysteem, voor vakwerken, schoren, …

Het Willems Anker blinkt uit door zijn elegante ontwerp en praktische toepasbaarheid, waarmee het de stabiliteit van constructies op innovatieve wijze waarborgt.

Dankzij de unieke eigenschappen past dit windverbandsysteem zich eenvoudig aan elk bouwproject aan en biedt het tal van voordelen, waaronder:

  • Altijd een perfecte pasvorm: Willems Anker is zo ontworpen dat het altijd past binnen het systeem, ongeacht het type project.
  • Groot montagegemak: De montage verloopt moeiteloos en efficiënt, wat bijdraagt aan tijdsbesparing op de bouwplaats.
  • Aantrekkelijke visuele eigenschappen: Dit product combineert functionele kracht met een slank en esthetisch ontwerp.
  • Minimale hinder bij ramen: Het ontwerp van het anker biedt weinig belemmering, wat een gunstige invloed heeft op het uitzicht en de lichtinval.
  • Ruimte voor architectonische vrijheid: Dankzij de hoge sterkte van het Willems Anker zijn slankere constructies mogelijk, wat de architect meer ontwerpvrijheid biedt.
  • Uitgebreide conserveringsmogelijkheden: Het anker kan worden voorzien van diverse conserveringen voor een lange levensduur.
  • Snelle levertijd: Willems Anker staat bekend om zijn snelle leveringstijd, zodat projecten soepel kunnen verlopen.
  • Grote nastelbaarheid: Het windverband is eenvoudig nastelbaar, ook na montage blijft dit mogelijk voor een maximale flexibiliteit.
  • Voorgemonteerd op systeemmaat: Willems Ankers worden kant-en-klaar geleverd, direct gereed voor montage.
  • Internationale toepasbaarheid: Het product is wereldwijd inzetbaar, ongeacht de lokale bouwnormen.
  • CE-gemarkeerd tot uitvoeringsklasse 4: Willems Anker voldoet aan de strengste Europese normen volgens EN 1090-1, wat garant staat voor veiligheid en betrouwbaarheid.

Met zijn CE-certificering en toepassing tot uitvoeringsklasse EXC4 is Willems Anker de ideale partner, ook voor veeleisende bouwprojecten. Of het nu gaat om staalbouw, betonconstructies, houtskeletbouw of een brugconstructie. Maar denk b.v. ook aan balkonophanging of montage van trappen. Het Willems Anker biedt de stabiliteit en flexibiliteit daar waar u ze nodig heeft.

Bouw aan een stabiele toekomst met Willems Anker. 

WILLEMS ANKER

Adres:
Waterstraat 24
6657 CP Boven-Leeuwen
Telefoon:
0031 (0)487 745600
Website:

Producten van WILLEMS ANKER

WILLEMS ANKER

WILLEMS ANKER

Stalen spanstaafconstructiesysteem (trek- en drukstaven) dat kan worden gebruikt als windverband, kruisverband, als ophangsysteem, voor vakwerken, schoren, …

PG TF BE BIM PR PN
22 Structuren en skeletbouw - staal

Nieuwsberichten van WILLEMS ANKER

Nieuw : Bestekteksten Willems Anker – spanstaafsysteem voor stabilisatie

Nieuw : Bestekteksten Willems Anker – spanstaafsysteem voor stabilisatie

Het Willems Anker Is een stalen spanstaafconstructiesysteem (trek- en drukstaven) dat kan worden gebruikt als windverband, kruisverband, als ophangsysteem, voor vakwerken, schoren, …

16-10-2024