COBOSYSTEMS

Iconische cultuurhuis Amare te Den Haag opende haar (Merford) deuren

02-02-2024
De inwoners van Den Haag hebben er in hun stad sinds enkele jaren een iconisch gebouw bij: het cultuurhuis Amare. Het huisvest naast het Nederlands Dans Theater en het Koninklijk Conservatorium ook het Residentie Orkest en de Stichting Amare. In 2021 opende het cultuurhuis haar (geluidsdichte) Merford deuren voor het grote publiek.

Bouwcombinatie Cadanz, die verantwoordelijk was voor de bouw van Amare, benaderde Merford in 2017 voor de levering en montage van maar liefst 296 stalen deuren. Deze hadden allemaal brandwerende en/of geluidsisolerende eigenschappen en bieden toegang tot tientallen repetitieruimtes, studio’s en concertzalen.

De samenwerking tussen Cadanz en Merford was een intensieve oefening, vanaf de voorbereiding tot de montage en alle logistieke vraagstukken die erbij komen kijken. Cadanz getuigt: ‘Het was af een toe een logistieke en praktische puzzel, maar dankzij het goede contact met de Merford ploeg van projectleider, manager realisatie en monteurs, is het hele proces bijzonder goed verlopen.’

Benieuwd wat Merford voor u kan betekenen? Neem snel een kijkje op www.merford.be.

MERFORD - Shaping Sound

Adres:
Nijverheidsstraat 70
2160 Wommelgem
Telefoon:
+32 3 321 03 41
Website: