COBOSYSTEMS

Film ! Holonite trappen voor woningen Kralingse Heren

22-02-2024

Het plan Noordelijk Niertje te Kralingen is opgebouwd uit twee zijden waarop de bebouwing is georiënteerd. De Kralingse Zoom zijde en de kant van de Leendert Butterstraat.

Aan de Kralingse Zoom staan de woningtypes Kralingse Heren, de moderne versie van het statige herenhuis van vroeger. Imposant, hoog volumineus… de Kralingse Heren hebben het in zich. De woonverdiepingen rijzen boven het maaiveld uit door de half verdiepte stallingsgarage met twee comfortabele privé parkeerplaatsen per woning. Deze typewoning zijn aan de voorzijde voorzien van Holonite traptreden. Graag vertellen Dhr. de Kovel (de Kovel Architecten) en Patrick Zevenbergen (manager verkoop bij Holonite) u in het bijgevoegde filmpje meer over dit prachtig project “Noordelijk Niertje”. Met dank aan Nederlandse Bouw Unie, studio AAAN.
En in het bijzonder aan Herman de Kovel (De Kovel architecten) die het mede mogelijk heeft gemaakt dat deze film tot stand is gekomen.

HOLONITE BV

Adres:
Ambachtsweg 9
4691 SB Tholen
Telefoon:
+31 166 601 300
Fax:
+31 166 603 558
Website:

Projecten van HOLONITE BV

Een energieneutraal kantoor te Nieuwegein (Nl) met Holonite dagkantkaders

Een energieneutraal kantoor te Nieuwegein (Nl) met Holonite dagkantkaders

Een subliem pand met een mooie balans tussen ludiek en strak, ontworpen door Architectenbureau Koppens en uitgevoerd door Nieuwenhuizen Daandels Bouw.

13-06-2024