COBOSYSTEMS

Authentieke gevels voorzien van volledig op maat gemaakte Holonite producten

13-01-2024
Midden in het centrum van Aalsmeer zijn deze authentieke gevels voorzien van volledig op maat gemaakte Holonite producten, waaronder muurafdekkers. Holonite producten zijn Cradle to Cradle gecertificeerd en passen volledig bij het duurzame karakter van dit project. Het geheel is met recht een eyecatcher en een mooie toevoeging aan het winkelhart in Aalsmeer. Van Berkel Aannemers uit Leimuiden heeft dit project zelf ontwikkeld. Samen met de architect en de aannemer heeft Holonite efficiënte detailleringen kunnen doorvoeren.

De onderhoudsarme eigenschappen van Holonite als product gaven de doorslag wat betreft de materiaalkeuze. Ook speelde de duurzaamheid en de verwerkbaarheid van het materiaal een belangrijke rol. Holonite heeft eigen grenzen kunnen verleggen door wensen te combineren met het esthetisch aspect. Hiervan is de muurafdekker met bol een fraai voorbeeld.

Aannemer; Van Berkel Aannemers uit Leimuiden

HOLONITE BV

Adres:
Ambachtsweg 9
4691 SB Tholen
Telefoon:
+31 166 601 300
Fax:
+31 166 603 558
Website:

Projecten van HOLONITE BV

Een energieneutraal kantoor te Nieuwegein (Nl) met Holonite dagkantkaders

Een energieneutraal kantoor te Nieuwegein (Nl) met Holonite dagkantkaders

Een subliem pand met een mooie balans tussen ludiek en strak, ontworpen door Architectenbureau Koppens en uitgevoerd door Nieuwenhuizen Daandels Bouw.

13-06-2024