COBOSYSTEMS

Chique en duurzame entreematten met breed profiel sieren Brucity

EMCO Brucity F1
EMCO Brucity F3
05-12-2023

Brucity is het nieuwe Administratief Centrum van Brussel. Het is een modern kantoorgebouw van 37.000 m2, de architectuur symboliseert transparantie en openheid. Bezoekers worden verwelkomt in moderne entrees, die zijn voorzien van de duurzame en stijlvolle emco entreematten Marschall Premium Large. Het bijzondere aan deze entreematten zijn het extra brede en robuuste profiel van 46,5 mm, de stijlvolle Maximus-inlagen in de kleur antraciet en een functioneel schraapprofiel. Het extra brede profiel geeft een bijzonder architectonisch gezicht en is zeer geschikt voor extreme belastingen, zelfs trolleys en palletwagens.

Ook duurzaam/BREEAM

Brucity is een passief gebouw en heeft de BREEAM kwalificatie Very Good. Ook emco speelt al jaren in op de toenemende vraag naar duurzame oplossingen. Zo kunnen met de aluminium entreematten in het kader van BREEAM punten worden verdiend! Bovendien levert emco verschillende inlagen en schoonloopzones van gerecycleerde ECONYL-garens. Daarnaast zijn de aluminium profielen van de entreematten recyclebaar en hoeven aluminium entreematten niet op de ondervloer verlijmd te worden. Dit draagt bij aan de verlaging van de uitstoot van voc’s.

Exclusief van emco: Premium inlagen

De Premium-collectie omvat geen gewone tapijtstroken met standaard kleuren. Verre van dat. Bij de Premium-collectie kunt u kiezen uit 11 hoogwaardige kwaliteiten, 60 kleuren en exclusieve dessins, waaronder de nieuwe uni en vintage look. Zo zijn eenvoudig individuele ontwerpen te maken. Bovendien creëert u met emco het verschil met de geanodiseerde aluminium profielen. Deze zijn in meerdere kleuren leverbaar, waaronder het populaire zwart. 

Emco is een fabrikant die meedenkt en bijzondere oplossingen aandraagt. Geen standaard, maar design en maatwerk. Met een kwaliteit die aansluit bij de strategie om een duurzaam gebouw te realiseren.

EMCO BENELUX DIVISIE BOUWTECHNIEK

Adres:
Veldrijk 2
8530 Harelbeke
Telefoon:
056 22 49 78
Website:

Projecten van EMCO BENELUX DIVISIE BOUWTECHNIEK

Stijlvolle entrees VISO Gent met exclusief vintage dessin

Stijlvolle entrees VISO Gent met exclusief vintage dessin

Diplomaat Premium entreematten, met Maximus Vintage inlagen van Emco

25-04-2024
Stijlvolle emco entreemat bij kantoorgebouw Commerce 46

Stijlvolle emco entreemat bij kantoorgebouw Commerce 46

Op de hoek van de Handelsstraat in Brussel staat het nieuwe kantoorgebouw Commerce 46

11-03-2024
EMCO plaatst “Conform” vuilvangzones in gebouw “De Meermin”

EMCO plaatst “Conform” vuilvangzones in gebouw “De Meermin”

In het nieuwe vrijetijdscomplex in Waasmunster werden de vuilvangzones bij de zes ingangen uniform uitgerust met Conform. Het opvallende gebouw werd ontworpen door POLO Architecten.

22-06-2023
Unieke entreemat siert entree Dentius tandartsenpraktijk

Unieke entreemat siert entree Dentius tandartsenpraktijk

De nieuwe schoonloopzones Emco Premium kunnen ook als unieke inlage bij entreematten worden toegepast

29-04-2022