COBOSYSTEMS

Stijlvolle entrees VISO Gent met exclusief vintage dessin

25-04-2024
Diplomaat Premium entreematten, met Maximus Vintage inlagen van Emco

De grootste grafische school VISO en projectontwikkeling Gent hebben in het centrum van Gent een nieuwbouw school gebouwd met daarbij elf stapelwoningen, tien appartementen en een directeurswoning. In overleg met de Algemene Bouwonderneming Vandenbussche zijn aan De Vloed architects de emco entreematten voorgesteld. Voor de vier entrees zijn de Diplomaat Premium met Maximus vintage inlagen en een extra schraapprofiel aanbevolen. Het voorstel werd geaccepteerd omwille van het exclusieve vintage dessin, het brandveiligheidsattest en de grote keuze aan kleuren en dessins van de emco serie Premium.

Veel keuze voor creatieve ontwerpen

Het samenspel van materialen, ergonomie, kleuren en verlichting bepalen de beleving van een ruimte. Naast de primaire functie van een entreemat om op veilige wijze zo min mogelijk vuil en vocht naar binnen te lopen, is het gebruik van materialen en kleur essentieel voor de sfeer van de entree. Afhankelijk van de toepassing kunt u bij de entreematten van emco kiezen uit diverse inlagen en een ongekend aantal kleuren en dessins. Bovendien zijn de aluminium profielen leverbaar in meerdere hoogten, breedten en geanodiseerde kleuren, waaronder het populaire zwart. Zo is het bij elk project mogelijk een stijlvolle entreemat te kiezen, die past in de beoogde beleving van de entree.

Duurzaam

In het kader van duurzaamheid zijn vijf kwaliteiten schoonloopzones en inlagen leverbaar van 100% gerecycled garen! Daarnaast zijn de aluminium profielen recyclebaar. Aluminium entreematten hoeven niet op de ondervloer verlijmd te worden, dus dragen bij aan de verlaging van de uitstoot van voc’s.

BREEAM

Met de aluminium entreematten kunnen in het kader van BREEAM punten worden verdiend.

Emco is een fabrikant die meedenkt en bijzondere oplossingen aandraagt. Geen standaard, maar design en maatwerk. Met een kwaliteit die aansluit bij de strategie om een duurzaam gebouw te realiseren.

EMCO BENELUX DIVISIE BOUWTECHNIEK

Adres:
Veldrijk 2
8530 Harelbeke
Telefoon:
056 22 49 78
Website:

Projecten van EMCO BENELUX DIVISIE BOUWTECHNIEK

Stijlvolle emco entreemat bij kantoorgebouw Commerce 46

Stijlvolle emco entreemat bij kantoorgebouw Commerce 46

Op de hoek van de Handelsstraat in Brussel staat het nieuwe kantoorgebouw Commerce 46

11-03-2024
EMCO plaatst “Conform” vuilvangzones in gebouw “De Meermin”

EMCO plaatst “Conform” vuilvangzones in gebouw “De Meermin”

In het nieuwe vrijetijdscomplex in Waasmunster werden de vuilvangzones bij de zes ingangen uniform uitgerust met Conform. Het opvallende gebouw werd ontworpen door POLO Architecten.

22-06-2023
Unieke entreemat siert entree Dentius tandartsenpraktijk

Unieke entreemat siert entree Dentius tandartsenpraktijk

De nieuwe schoonloopzones Emco Premium kunnen ook als unieke inlage bij entreematten worden toegepast

29-04-2022