COBOSYSTEMS

Stijlvolle emco entreemat bij kantoorgebouw Commerce 46

11-03-2024

Op de hoek van de Handelsstraat in Brussel staat het nieuwe kantoorgebouw Commerce 46, ontwikkeld door Immobel. De ambitieuze ontwikkeling van dit moderne gebouw zijn gebaseerd op: ruime volumes, optimaal ruimtegebruik, veel natuurlijke lichtinval en een nadrukkelijke focus op duurzaamheid en stadsvergroening.

Uit oogpunt van duurzaamheid is door Jaspers-Eyers Architects gekozen voor de hoogwaardige emco entreemat Diplomaat Original Large. Men was zeer gecharmeerd van de extra brede en robuuste aluminium profielen, die een breedte hebben van 44 mm. Dit geeft de entree een bijzonder en ruimtelijk architectonisch gezicht. De gekozen kleur grijs geeft de entree een chique en serene sfeer. Dankzij het CO2 neutrale karakter heeft het gebouw het BREEAM Outstanding certificaat gehaald. 

Draag bij aan duurzaamheid

Naast de punten die met betrekking tot BREEAM kunnen worden verdiend, levert emco verschillende inlagen en schoonloopzones van gerecycleerde ECONYL®-garens. Bovendien zijn de aluminium profielen van de entreematten recyclebaar. Deze oplossingen dragen bij aan duurzaamheid. Daarnaast hebben aluminium entreematten nog een voordeel want deze entreematten hoeven niet op de ondervloer verlijmd te worden. Dit draagt bij aan de verlaging van de uitstoot van voc’s.

Emco is een fabrikant die meedenkt en bijzondere oplossingen aandraagt. Geen standaard, maar design en maatwerk. Met een kwaliteit die aansluit bij de strategie om een duurzaam gebouw te realiseren.

EMCO BENELUX DIVISIE BOUWTECHNIEK

Adres:
Veldrijk 2
8530 Harelbeke
Telefoon:
056 22 49 78
Website:

Projecten van EMCO BENELUX DIVISIE BOUWTECHNIEK

Stijlvolle entrees VISO Gent met exclusief vintage dessin

Stijlvolle entrees VISO Gent met exclusief vintage dessin

Diplomaat Premium entreematten, met Maximus Vintage inlagen van Emco

25-04-2024
EMCO plaatst “Conform” vuilvangzones in gebouw “De Meermin”

EMCO plaatst “Conform” vuilvangzones in gebouw “De Meermin”

In het nieuwe vrijetijdscomplex in Waasmunster werden de vuilvangzones bij de zes ingangen uniform uitgerust met Conform. Het opvallende gebouw werd ontworpen door POLO Architecten.

22-06-2023
Unieke entreemat siert entree Dentius tandartsenpraktijk

Unieke entreemat siert entree Dentius tandartsenpraktijk

De nieuwe schoonloopzones Emco Premium kunnen ook als unieke inlage bij entreematten worden toegepast

29-04-2022