22-06-2022
Wij hebben ons productassortiment uitgebreid!
Met de nieuwe perssystemen "Heavy Steel Press" en "Heavy Steel Press Gas" bieden wij veilige en economische alternatieven voor lassen.
Onder het motto: Lassen is verleden tijd!
Met de nieuwe perssystemen "Heavy Steel Press" en "Heavy Steel Press Gas" kunnen dikwandige stalen buizen op een tijdbesparende manier worden geperst in plaats van gelast.
De leidingsystemen zijn geschikt voor verwarming, gas, koeling en industriële toepassingen.
Tijdsbesparingen tot 60 % en minder bijkomende handelingen in vergelijking met lassen zijn goede argumenten voor het gebruik van deze nieuwe perssystemen.
De persfittingen bieden extra veiligheid en zekerheid door het speciaal ontwerp van afdichtingsring. Deze heeft namelijk een oppervlak dat 200% groter is dan gebruikelijk.
Dit betekent dat een permanente dichtheid probleemloos kan worden gegarandeerd, zelfs bij oneffenheden aan het oppervlak (binnen het tolerantiebereik van DIN EN 10217 / DIN EN 10255).
Vóór de afdichtingsring bevinden zich een grijpring en een spacer ring. Zij beschermen de afdichtingsring wanneer de fitting op de buis wordt gedrukt.
Tijdens en na het verpersen zorgt de grijpring voor extra stabiliteit. Het resultaat: robuuste installaties met een lange levensduur.
Het "Heavy Steel Press" systeem met zwarte EPDM afdichtring kan onder andere worden gebruikt voor gesloten verwarmings- en koelcircuits, sprinklerinstallaties en perslucht.
"Heavy Steel Press Gas" is voorzien van een gele HNBR afdichtingsring en wordt gebruikt voor bijvoorbeeld gassen of stookolie.
Beide zijn geschikt voor talrijke toepassingen in de industrie, de handel en de woningbouw en plaatselijke verwarmingsvoorzieningen.
De catalogus bevat momenteel afmetingen van ½ tot 2 inch voor dikwandige buizen volgens EN 10220 of 10255.
Het bedrijfstemperatuurbereik strekt zich uit van -30 tot +120 °C of 20 tot +80 °C voor de gasuitvoering.
Meer informatie vindt u hier.
Voor de bestekteksten van Sanha op bestekservice.be
KLIK hier
Hebt u onze video al gezien?
KLIK hier en bekijk hem nu